Склад цукерок

Склад цукерок
Шоколадними цукерками називаються цукристі кондитерські вироби м’якої консистенції, що складаються з корпусу (начинки) і шоколадної глазурі. Це сахароемкий, висококалорійні вироби, що містять 40-70% цукру. Калорійність шоколадних цукерок варіюється залежно від складу від 350 до 600 ккал на 100 г. Цукерки шоколадні виробляються різних форм і розмірів. Їх величезний асортимент здатний задовольнити найвишуканіший смак.

Шоколадні цукерки виробляються: фасованими. Залежно від упаковки вони поділяються на загорнуті і незагорнені. Види шоколадних цукерок залежно від цукеркових мас, що використовуються для приготування корпусів (начинок): з лікерними корпусами з увареного цукрового сиропу з додаванням алкогольних напоїв, молока, фруктово-ягідного пюре, та інших смакових і ароматичних добавок; з желейними начинками, для виготовлення яких використовується фруктово-ягідне пюре і желеобразующіе речовини, желатин та інші; з горіховими начинками праліновими, марципановими і грильяжним, які виготовляються за допомогою різної обробки горіхів; зі збивними корпусами, які виробляються шляхом збивання сиропу, що містить, з яєчними білками; з кремовими корпусами, складаються з вершкового або іншого виду масла, цукрової пудри, шоколадної маси та інших добавок; з заспиртованих фруктів, ягід і цукатів.

Без шоколадних цукерок не обходиться ні щоденне чаювання, ні урочистий святковий стіл. Сьогодні вони є одними з найпопулярніших кондитерських виробів у російських споживачів.

Склад цукерок

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий