Скільки варити квасолю?

Скільки варити квасолю?
В 1 склянці квасолі 200 грам квасолі.

Під час варіння квасоля збільшується в 2-3 рази. Для приготування 2 порцій квасолі на гарнір варто використовувати 1, 5 склянки квасолі. Воду і квасолю в пропорціях варто брати 1: 3, тобто на 1 склянку квасолі 3 склянки води. Важливо при варінні квасолі 1. Більше 10 годин не слід замочувати квасоля, т. к. вона може заграти.

У літній час квасоля при замочуванні варто прибирати в холодильник, щоб уникнути проростання. 2. Важливо повністю доварити квасоля, так як сира квасоля містить небезпечні для людини речовини.

3. Біла квасоля не потребує обов’язкового замочуванні, її можна відразу варити. 4. Ознака провареної повністю квасолі — м’якість. 5. Заморожену квасолю варити 20 хвилин.

6. Квасоля солять наприкінці варіння або при солінні кінцевого страви. 7. Щоб зварити квасолю без замочування, слід при варінні квасолі кожні 5 хвилин додавати 1 столову ложку холодної води. Варити квасолю в цьому випадку 2 години, однак процес варіння вимагає великих трудовитрат. 8. Квасолю можна замочити швидким способом: засипати в каструлю, залити водою у співвідношенні 1: 3, довести до кипіння на тихому вогні, варити 5 хвилин, потім вимкнути вогонь і наполягати квасоля у відварі 3 години. Потім варити квасолю 1 годину.

Користь квасолі Квасоля багата рослинним білком. Квасоля — другий за змістом амінокислот продукт (перший — м’ясо).

100 грам стручкової квасолі містить 20 міліграмів вітаміну С, вітаміни, B1 і B2. Квасоля корисна для поліпшення стану здоров’я шкіри.

При варінні квасоля не втрачає свої корисні властивості. Калорійність квасолі червоною — 292 Ккал. Ціна квасолі в Москві Вартість квасолі червоної — 70 руб. / Кілограм.

Вартість білої квасолі — 80 руб. / Кілограм. Інгредієнти Приготування Квасоля зварити і відкинути на друшляк остуджуватися.

Цибулю почистити, помити і тонко нарізати півкільцями. Обсмажити цибулю на оливковій олії до золотистого кольору. Викласти квасоля і цибулю в салатницю, додати нарізані мариновані печериці, сіль, перець і майонец.

Петрушку нарубати і додати в салат. Добре перемішати. Інгредієнти для пюре з вареною квасолею Як приготувати овочі з вареною квасолею 1. Квасолю замочити, промити і варити 40 хвилин (не до повного проварювання). 2. Помідори ошпарити окропом і зняти шкірку, подрібнити за допомогою блендера. 3. Цибулю почистити, вимити і дрібно порізати.

4. Морква потерти на дрібній тертці. 5. Часник почистити і пропустити через Часничниці (або дрібно порізати). 6. Петрушку помити, обсушити і порізати.

7. У каструлю налити оливкову олію, додати цибулю і пасерувати 5 хвилин. 8. Додати моркву, часник, цукор, видавити сік з половинки лимона.

Гасити 15 хвилин. 9. Додати квасолю, перемішати, залити водою так, щоб вона повністю покривала квасоля), варити ще 1 годину.

10. Подавати з очищеними від цедри кружечками лимона, посипаними петрушкою.

Скільки варити квасолю?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий