На чому наполягати самогон?

На чому наполягати самогон?
Якщо ви зіткнулися з питанням, на чому наполягати самогон найкраще, значить ви ставитеся до міцним спиртним напоям домашнього виготовлення з належною повагою, знаючи, що ніяка заводська горілка ні за яких умов не може конкурувати з чистим міцним самогоном. Наполігши ж його на різноманітних плодах, ягодах, травах, спеціях можна легко отримати унікальні напої, які вже й самогоном назвати важко. Для настоянок годиться все смачне і запашне, що можна зібрати в лісі і саду.

Кожен інгредієнт надає готовому напою свій особливий смак і запах. Постійно експериментуючи можна весь час створювати нові види спиртних напоїв, несхожі на попередні, підбирати найбільш вдалі композиції.

Пропонуємо вам кілька звичайних і нестандартних рецептів настоянок, які нескладні у приготуванні і не вимагають складного сировини. Жасминовий самогон 200 г свіжих квіток жасмину заливається 4 літрами подвійного самогону. Найкраще переганяти на сильному вогні. Можна готовий продукт злегка підсолодити сиропом.

Дягільная самогонна настоянка Півкілограма свіжого насіння дягелю подрібнюють і заливають самогоном. Потім настоюють три дні і переганяють. Перегонку припиняють при появі молочного відливу.

Гвоздиковий самогон 100 г плодів гвоздики дрібно потовкти і залити 6 л самогону. Суміш перелити в скляний посуд і добре закупорити. Поставити в тепло на 1 тиждень і перегнати. Сироп вариться з 2 кг цукру і змішується з готовим самогоном, настоюється добу, фільтрується. Наполягати самогон можна також на цедрі цитрусових, ванілі, анісі, кардамон, кориандре, корі і листі різних рослин, вишневих кісточках, кедрових і волоських горіхах і пр.

пр. Зібрати всі рецепти неможливо, т. к. змінюючи пропорції і компоненти, кожен раз народжується абсолютно новий рецепт.

На чому наполягати самогон?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий