Як прикрасити нарізку?

Як прикрасити нарізку?
Збираючи святковий стіл, будь-яка господиня хоче, щоб він був багатим і красивим. Спосіб подачі страв для урочистого застілля не менш важливий, ніж якість і смак подається їжі.

Важливою частиною святкового меню є м’ясне і фруктове асорті. Ми розповімо про те, як прикрасити нарізку, щоб гості могли високо оцінити вашу майстерність і фантазію. Для приготування м’ясної тарілки використовуються найрізноманітніші види м’ясних виробів, наприклад: Бажання.

Грудинка. Балики.

Будь-які типи ковбас. Сало з прорізом. Бастурма. Немає спеціальних правил і обмежень в приготуванні та оздобленні м’ясного асорті.

Викладіть мозаїку або шахматку, створюйте об’ємні композиції. Наприклад, гарно виглядатиме, якщо балик згорнути рулетиком або трубочкою. Вельми оригінально вийде, якщо в середину сервировочного страви поставити соус наприклад, гірчицю або хрін.

Якщо ви не впевнені, як прикрасити м’ясну нарізку, то виберете безпрограшний варіант просту класику. Тонко нарізані м’ясні вироби акуратно викладіть віялом і прикрасьте зверху гілочками руколи.

Можете використовувати зелені салатні листя, помідори черрі і будь-яку зелень петрушку, кріп, цибулю. Доповніть асорті зернами граната. Сміливо фантазуйте, і ваша м’ясна нарізка придбає неповторний і апетитний вигляд. Нарізка з овочів необхідне блюдо святкового столу. Деякі гості можуть не любити готові салати.

У цьому випадку вони обов’язково захочуть похрустіти овочами без будь-якої заправки. У пошуку інформації про те, як красиво прикрасити нарізку, багато господинь дізнаються про мистецтво карвінгу фігурної різьбі по овочах і фруктам за допомогою спеціальних ножів. Заняття це трудомістке і вимагає вправності і практики. Для домашнього застілля чим простіше оформлена нарізка, тим краще адже гості можуть зніяковіє, руйнуючи складний і ретельно вибудуваний дизайн.

Для створення гарного овочевого асорті вам знадобиться тільки хороший гострий ніж. Основна привабливість страви будується на соковитих кольорах червоні помідори, зелене листя салату, жовті перці. Комбінуйте варіанти нарізки так, огірок можна нарізати кружечками або тонкими брусками. Замислюючись про те, як прикрасити фруктову нарізку, пам’ятаєте ті ж правила, що і при створенні овочевого асорті.

Грайте на колірних контрастах, подавайте тільки свіжі продукти, нарізані тонкими й акуратно. Врахуйте, що яблука швидко темніють і втрачають привабливість їх краще не використовувати. Приймайте до уваги сезонність хоч в супермаркетах полуницю продають цілий рік, навряд чи вона буде смачною в січні. Хоча як елемент прикраси вона буде виглядати яскраво і привабливо. Основне правило для будь нарізки не переборщити з прикрасою.

Буде краще, якщо страва буде виглядати просто і зі смаком. Зверніть увагу на тарілку, в якій подається асорті. Вона не повинна бути надмірно яскравою, щоб не відволікати уваги від самої нарізки.

При виборі можливих способів того, як прикрасити нарізку, фото можуть допомогти вам визначиться. Але не намагайтеся сліпо копіювати зразки проявіть фантазію, і ваш святковий стіл неодмінно запам’ятається! Тепер ви знаєте про те, як прикрасити нарізку, і таким чином, прикрасити весь стіл.

Оформлення страв це спосіб проявити свою індивідуальність і відображення вашого смаку. За допомогою наших порад ви зможете виразити себе на будь-якому застілля.

Як прикрасити нарізку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий