Як гасити курку?

Як гасити курку?
Саме гасіння дозволить вам зберегти в цьому м’ясі корисні властивості. Крім усього іншого, смажена курятина виходить занадто жирної, відварна — дуже сухе. А при гасінні ви отримаєте щось середнє і надзвичайно смачне, особливо якщо разом з курячим м’ясом гасити різні овочі, гриби і навіть фрукти.

Як гасити курку правильно? Щоб м’ясо згасити швидше, додайте 1-3 столові ложки оцту. Якщо в кінці приготування замість води ви додасте сік, вершки або сметану, у вас нічого не підгорить, і покращиться смак страви. А додавання борошна обіцяє зробити підливку більш густий. Тушкована курка — перець.

Приготування: Помийте м’ясо і наріжте шматочками. Посоліть, поперчіть і обсмажте їх. Після того, як утворюється рум’яна кірочка, долийте трохи гарячої води, накрийте кришкою, і протягом 15 хвилин протушкувати.

Потім додайте нарізану кільцями цибулю і продовжуйте тушкувати ще стільки ж часу. Через 15 хвилин додайте лавровий лист і сметану і продовжуйте тушкувати ще 15 хвилин. Подавайте на стіл з картопляним пюре з підливою.

Тушкована курка по-домашньому — картопля (6 шт.); — Морква (2 шт.); — Помідор (3 шт.); — Масло (2 ст. Ложки); — сіль. Приготування: Курку помийте, поріжте на шматки. Обсмажте м’ясо до рум’яної скоринки.

Візьміть каструлю з товстими стінками, покладіть туди обсмажену курку, нарізані помідори та моркву. Залийте це все гарячою водою так, щоб злегка покрити м’ясо з овочами. Гасіть до напівготовності під кришкою на слабкому вогні. Картопля крупно наріжте, посоліть і тушкуйте до готовності.

Приблизно за 5 хвилин до закінчення гасіння посипте кропом і дрібно нарізаним часником. Тушкована курка в сметані — курячі стегенця (6 шт.

); — Сметана (300 гр.); — Цибуля (1 шт.); — Сіль. Приготування: Стегенця помийте, посоліть і поперчіть. Обсмажте добре з усіх боків до рум’яної скоринки. Потім покладіть м’ясо в каструлю і залийте водою так, щоб вода злегка покривала його. Коли вода закипить, залийте м’ясо сметаною і тушкуйте 15 хвилин.

Додайте лавровий лист. Тушкована курка з овочами — куряче м’ясо (300 гр.); — Морква (2 шт.); — Капуста (100 гр.); — Цибуля (1 шт.). Приготування: М’ясо помийте, наріжте невеликими шматочками і обсмажте. Потім залийте м’ясо водою, ледь покривши його, і тушкуйте 15 хвилин.

Дрібно наріжте капусту, покладіть в сковороду і тушкуйте 10 хвилин. Після цього викладіть на сковороду дрібно нарізану цибулю і натерту на тертці моркву, і тушкуйте ще 15 хвилин.

Приємного апетиту!.

Як гасити курку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий