Чим змастити пиріжки?

Чим змастити пиріжки?
Рум’яні красиві пиріжки мрія і гордість будь-якої господині.

Щоб пиріжки вийшли не тільки смачними, ароматними, а й радували своїм виглядом, дуже важливо змащувати їх перед випіканням. Пропонуємо вам різні варіанти, а ви вибирайте, що вам більше до душі і смаком.

Змащуємо пиріжки водою Це найшвидший простий спосіб. Особливо він підійде для випікання пісних пиріжків. Треба трохи змочити пиріжки водою.

Корочка пиріжків злегка змінить колір і стане м’якше. Можна також змащувати солодкою водою, в такому випадку пиріжки вийдуть більш рум’яними. Змащуємо пиріжки яйцем Найпопулярніший серед господинь спосіб.

Підходить для будь-якого тесту. Для цієї мастила досить зовсім трохи збити яйце і за допомогою спеціального пензлика змастити пиріжки.

Деякі господині відокремлюють білок від жовтка, і змащують як перший, так і другий.
Але, звичайно, після мастила жовтком пиріжки виходять особливо рум’яними, насиченими, з яскравим глянцем. Змащуємо пиріжки жовткова-масляною сумішшю Завдяки цьому способу корочка пиріжків буде не тільки рум’яної і глянсовою, але і м’якою. Для цього потрібно розтерти яйце з маслом в пропорції 1: 2. Змащуємо пиріжки молоком Щоб вийшла блискуча апетитна скоринка, можна змастити пиріжки теплим молоком.
Для солодких пиріжків можна додати в молоко трохи цукру.

Змащуємо пиріжки рослинним маслом Теж швидкий і доступний варіант. Правда, змащуючи рослинним маслом, ви не отримаєте блискучу корочку, але зате вона буде дуже м’якою.

Змащуємо пиріжки чаєм Якщо хочете отримати рум’яну корочку на пиріжках без глянцю, цей спосіб підійде якнайкраще.
Приготуйте для цього досить міцну заварку з чорного чаю, додайте трохи цукру (на півсклянки заварки 3 ст. Ложки). Коли заварка охолоне, можете змащувати пиріжки. Пам’ятайте, що змащувати пиріжки потрібно спеціальним пензликом і акуратно, легкими рухами, щоб ваші пірожочкі не осіли. Смачних і рум’яних пиріжків!.

Чим змастити пиріжки?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий