Чим корисний яблучний оцет?

Чим корисний яблучний оцет?
Про яблучному оцті говорять неймовірні речі. Його застосовують як народного засоби для лікування багатьох захворювань. Яблучні оцет — це не новий винахід людства, його застосовували з давніх часів китайці і єгиптяни.

Пізніше, в 1958 році, американський учений Джарвіс опублікував книгу про чудодійні властивості яблучного оцту. Після чого різко зріс інтерес до цього продукту.

Багато дієти включають в себе застосування яблучного оцту.

Тим не менш, поки над яблучним оцтом не проводилося серйозних досліджень. Тому не варто розглядати яблучний оцет як панацею від усіх хвороб, зокрема для схуднення. Як у будь-якого ліки, яблучний оцет може мати побічні ефекти. Це може бути пошкодження емалі зубів, тканини порожнини рота і горла. Якщо яблучний оцет натуральний, його можна вживати в їжу.

Але зараз в магазинах, найчастіше з’являється хімічний синтетичний яблучний оцет. Натуральний яблучний оцет дорожче синтетичного в два рази і більше. Як правило, синтетичний яблучний оцет, який продається в магазинах, має міцність 9%, а натуральний — 4, 5%.
Вживання хімічного яблучного оцту може призвести до виразкової хвороби шлунка, дванадцятипалої кишки, появи каменів і піску в нирках, гострих нефрозом і нефритом. Магазинний яблучний оцет не підходить для дієти.

Найкраще приготувати яблучний оцет в домашніх умовах. Це буде натуральний яблучний оцет.

З магазинного яблучного соку яблучний оцет отримати не можна.
У магазинних соках багато консервантів. Сік не блукатиме, а просто стухне. Тому рекомендується готувати яблучний оцет з яблук в домашніх умовах. Такий оцет можна використовувати для отримання всіляких соусів до м’яса і риби, овочів і так далі.

Яблучний оцет містить багато мінеральних речовин, вітамінів, і органічних кислот.
Людям з хворобами шлунка, потрібно бути обережними з вживанням яблучного оцту в їжу.

Чим корисний яблучний оцет?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий